Solskjerming

Skreddersydd solskjerming

Hos Fargerike Christensen finner du solskjerming til både innen- og utendørs bruk. Du møter dedikerte ansatte som er klare til å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine vinduer. Våre leverandører er kjent for å levere produkter av høy kvalitet, som kombinerer estetikk med funksjonelle løsninger.

Hos Fargerike Christensen kan vi tilpasse solskjermingsløsningene for å passe til de aller fleste vindu. Vi bistår gjerne med oppmåling og monteringstjenester, slik at du kan være trygg på en fullstendig og profesjonell løsning fra start til slutt.

Solskjerming inne

I vår butikk finner du et bredt spekter av mønstre, farger og lysregulering i Luxaflex sitt utvalg av solskjeming. På soverom og i TV-kroken kan det være praktisk med mørkleggende gardiner. Selv om solen flytter seg, trenger ikke du å gjøre det. Solskjermingen styrer du enkelt med fjernkontroll, mobil eller nettbrett.

Fargerike Christensen kombinerer stil med teknologi for å gi deg en moderne og praktisk løsning. Videoen viser prosessen fra inspirasjon til installasjon av solskjerming. Besøk butikken vår og få råd med skreddersydd solskjerming til ditt behov.

Solskjerming ute

Klassiske markiser over vindu eller uteområde går ikke av moten. Noen solskjerminger har en nedsenket front foran, optimalisert for å gi ekstra skjerming mot solens stråler og skape en behagelig atmosfære.

Fargerike Christensen tilbyr avanserte styringsalternativer for din solskjerming, slik at du kan tilpasse opplevelsen etter dine preferanser. Enten du foretrekker fjernkontroll, app-styring, bryter eller sveiv, gir vi deg muligheten til å enkelt tilpasse lysforholdene etter behov. Investeringen i solskjerming kan også forlenge levetiden på dine møbler. Ved å hindre bleking for både utvendige og innvendige møbler, beskytter våre markiser dine eiendeler.

Vårt dedikerte team er klare til å veilede deg gjennom valg av fasong og farge som harmonerer med din bolig. Ta kontakt eller kom innom oss i Åsbieveien.

Bildet er hentet fra Fargerike`s nettside

Reduser varmetap

Visste du at solskjerming kan ha en isolerende effekt ved å holde varmen inne om vinteren, og varmen ute om sommeren? Du kan rett og slett spare penger på strøm ettersom oppvarmingsbehovet reduseres. Det kan også gi et bedre inneklima hele året.

Duette® plisségardin fra Luxaflex er laget av to lag plissert vev. Mellom lagene legger det seg luft som holder varmen inne på vinteren. Når solen steker på vinduet på sommeren har den motsatt effekt og holder varmen ute.

Kom innom butikken for å finne solskjermingen som passer hos deg.