Vinylbelegg

Varige og vakre vinylbelegg

Hos Fargerike Christensen har vi et stort utvalg vinylbelegg. Vinyl er noe av det tryggeste og enkleste du kan velge. Mulighetene er mange når du skal velge gulvbelegg. Hos oss finner du et stort spekter av farger og mønster. Ønsker du et moderne uttrykk eller et klassisk preg på rommet?

Vi hjelper deg å finne det perfekte gulvbelegget. Dette gulvet føles mykt og behagelig å gå på, og det har svært slitesterke egenskaper. Det er også enkelt å vedlikeholde. 

Eksepsjonell slitestyrke med vinylbelegg

Fargerike Christensen har et bredt utvalg av vinylbelegg. Våre gulvbelegg imponerer med varierte farger og mønstre! Nyt den myke og behagelige følelsen av gulvbelegg, som også utmerker seg med eksepsjonell slitestyrke.

Enkel vedlikehold gjør disse gulvene praktiske og tilpasningsdyktige til en aktiv livsstil. Besøk oss i butikken for inspirasjon og få personlig hjelp med å finne det ideelle gulvbelegget. Vi er her for å gjøre ditt gulvbytte enkelt, stilig og varig.  

Vinylbelegg
Vinylbelegg

Gulvbelegg til bad

Fargerike Christensen tilbyr gulvbelegg som er 100% vanntette og spesielt egnet for våtrom. Badet er et viktig rom. Og våre krav og forventninger til det øker kontinuerlig. Det skal være vakkert, holdbart, praktisk, lettstelt, hygienisk, prisgunstig og 100% vanntett.  

Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjonen Aquarelle. Kolleksjonen oppfyller alle tekniske krav som stilles til våtrom. Gulvlegging i våtrom bør gjennomføres av fagfolk for å sikre en optimal tetthet. Fargerike Christensen har våtromssertifiserte håndverkere som tar jobben for deg.  

Vinylbelegg - Design

I Aquarelle-kolleksjonen finnes det noe for enhver smak. Kolleksjonen har vinylbelegg med marmormønster til både vegger og gulv i flere farger; svart, hvitt, beige og grønt. For et luksuriøst uttrykk kan du kombinere med messingdetaljer. Med Aquarelle Marble Bianco Hexagon kan du få vinylbelegg på badet som fremstår som vakre hexagonfliser i hvit marmor.

Et moderne uttrykk som sikrer at badet ditt forblir stilig og tidløst i lang tid fremover. Aquarelle Oak Beige gir deg en skandinavisk og moderne stil på badet. Selv om ekte tregulv ikke egner seg for bruk på bad, kan vinylbelegg som etterligner tre skape vakre våtrom som beholder sin skjønnhet over tid. Dersom du liker en enkel og ren stil, tilbyr Aquarelle-kolleksjonen ulike design i trendy stein- og betong-looken 

Vinylbelegg