Maling

Finn riktig maling og farge

Fargerike Christensen ønsker deg velkommen til vår fargehandel med et enormt utvalg. Her finner du alle farger på hele fargespekteret, slik at du kan være sikker på at du finner din perfekte farge. Velg Fargerikes egne merkevarer som Baron og Baronesse, eller utforsk andre anerkjente merkevarer som blant annet Jotun, Lady, Scanox, Tjæralin, Osmo og Trestjerner.

Valgene er mange og det kan derfor være vanskelig å vite hvor du skal starte. I butikken får du hjelp til å velge riktig maling til ditt prosjekt, og det nødvendige utstyret. Vi har også egne malere som kan ta jobben for deg og male både utendørs og inne.

Maling
Maling

Eksteriør- og interiørmaling

Vi hjelper deg med å finne en farge som passer hos deg. Innen interiørmaling finner du all form for maling og malingsutstyr du trenger for å starte på et prosjekt innenfor husets fire vegger. Taket er også med på å skape et helhetlig inntrykk i rommet. Få hjelp til å velge riktig maling til underlaget du skal male og en matthetsgrad som passer bruksområdet og uttrykket du ønsker. Med tusenvis av farger finner vi sammen kombinasjoner som passer best hos deg.

Innen utemaling og beis har vi også alt du trenger for ulike typer materialer, ulike former for pleie, grunning og impregnering. Vi i Fargerike Christensen kjenner klimaet på Sørlandet og vet hvilke egenskaper malingen må ha for lengst mulig varighet.

Fargeveiledning

Er du usikker på hvilken farge som passer best hos deg? Eller hvilke farger du skal matche sammen? Vi hjelper deg med fargevalg både utvendig og innvendig, og kommer gjerne med fargetips og sammensetninger som kan passe ditt hjem. Når det gjelder fargevalg kan du være sikker på at vi har hele spekteret tilgjengelig, slik at du finner akkurat det du leter etter.

Dersom du er usikker på den eksisterende veggfargen din du trenger mer av, kan vår fargescanner være redningen. Det kan være et typisk problem om du har kjøpt ny bolig. Vi er her for å sikre at din malejobb blir en sømløs prosess.

Maling

Malingsverktøy

I butikken finner du alt du trenger for å komme i gang med ditt prosjekt. På Fargerike sine nettsider finner du videoer med fremgangsmåte og tips for maling av ulike underlag.

Forarbeid og malingsutstyr

Valget av produkter og utstyr spiller en avgjørende rolle for å oppnå et vakkert og slitesterkt sluttresultat som varer lenge. Det er viktig å ta hensyn til underlaget og bruksområdet til overflaten når du skal male. Skal du male noe som hyppig trenger vask eller som blir utsatt for slitasje, er det gjerne smart å ha en høyere matthetsgrad. Før du går i gang med maling, er det spesielt viktig å rengjøre overflaten for å forhindre flekker, ujevnheter og dårlig hefting. Dette gjelder for både innendørs og utendørs maling.

Kom innom butikken vår i Åsbieveien på Stoa og få ekspertråd og veiledning knyttet til ditt prosjekt.

Maling

Behandle og beise terrasse

I butikken finner du alt du trenger for vårrengjøring ute. Det anbefales å vaske og vedlikeholde terrassebordene årlig. Når det er på tide å male eller beise terrassen har vi alt du trenger til denne jobben.

Kom innom butikken for tips, fremgangsmåte og finn alt du trenger av utstyr. På Fargerike sin nettside finner du mange gode videoer og saker om behandling av terrasser som vi anbefaler deg å klikke inn på.