Teppegulv

Gulvtepper og vegg-til-vegg tepper

Hos Fargerike Christensen finner du et stort utvalg av måltilpassede tepper, vanlige tepper og vegg-til-vegg-tepper. Tepper er virkelig på vei tilbake. Teppegulv gir et luksuriøst preg, gir bedre akustikk og luner. Teppe i trappen reduserer også sjansen for å skli. Dagens tepper binder støv og krever minimalt med vedlikehold.

De er motstandsdyktige mot flekker, og teppene i SmartStrand-garnet har til og med livstidsgaranti mot flekker! Kom innom butikken for å se utvalget og få hjelp til å velge teppe til ditt hjem. Våre gulvleggere kan gjerne legge teppegulv for deg.  

Teppegulv
Teppegulv

Tepper etter dine mål og ønsker

Ønsker du et teppe som passer akkurat under salongen, spisebordet eller i gangen? Det kan du få tak i hos Fargerike Christensen. Du trenger ikke lete etter et teppe som kanskje passer, men få et skreddersydd teppe i ønsket størrelse.

Det er mange design og typer å velge mellom og du kan selv velge kant. Tepper gir en unik mulighet til å dele rommet inn i ulike soner. Kom innom vår butikk for å se utvalget og bestille ditt nye teppe.

Hverdagsluksus med hotellfølelse hjemme

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. Våre vegg-til-vegg-tepper skaper følelsen av eksklusive hotellrom. Forbedre din daglige opplevelse med et teppegulv som ikke bare er funksjonelt, men også estetisk tiltalende. Et vegg-til-vegg-teppe kan forbedre akustikken ved å dempe støy og redusere ekko i rommet. Dette gir et behagelig miljø og reduserer forstyrrelser. En annen fordel med teppegulv er at det binder støv, noe som bidrar til å forbedre luftkvaliteten ved å forhindre at støvet svever i luften.

Rengjøringen er enkel med en støvsuger, og dagens teppegulv er av høy kvalitet og mer motstandsdyktig mot søl. Eventuelle flekker kan enkelt tørkes bort, noe som gjør det til et praktisk og vedlikeholdsvennlig valg. Enten du foretrekker å legge teppegulvet selv eller ønsker at våre erfarne fagfolk tar seg av jobben, er vi her for å hjelpe deg.  

Teppegulv
Teppegulv

Vegg-til-vegg-tepper til soverom og kjellerstue

Myke vegg-til-vegg-tepper kan brukes i mange rom, men er spesielt populære til soverom og kjellerstuer. Det er perfekt til rom hvor det er gulvkaldt eller hvor du vil ha det litt ekstra lunt og varmt.

Teppegulv passer også godt på barnerom eller lekerom. Da kan de sitte mykt og det blir mindre støy når lekene hastes rundt. Teppe i trapper reduserer trinnlyd og gir en antisklieffekt som reduserer faren for uhell. Vi kan tilby et omfattende spekter av tepper slik at du finner det som passer for ditt behov. Kom innom Fargerike Christensen i Åsbieveien