Flislegger

Flislegger i Arendal og omegn

Badet er kanskje det mest krevende og tekniske rommet i en bolig. Her skal rørleggerarbeid kombineres med elektriker og snekkerarbeid. Fargerike Christensen har kvalifiserte fagfolk som jobber med dette. Vårt team inkluderer erfarne tømrere, dyktige flisleggere, presise malere, og vi kobler inn samarbeidspartnere innen rørlegging og elektro. Samarbeidet sikrer kvalitet i alle ledd som er en forutsetning for et fint og varig resultat. Vi passer på at alt som skal tenkes på blir tenkt på, slik at det ferdige badet fungerer slik det skal på både kort sikt og lang sikt. Ta kontakt, og få et bad skreddersydd etter dine ønsker og behov.

Flislegger
Flislegger

Grundig forarbeid gir et fint sluttresultat

Vårt fokus på grundig forarbeid og høy kvalitet i grunnarbeidet sikrer et estetisk vakkert sluttprosjekt. Vi bruker utelukkende kvalietsfliser fra kjente leverandører som står imot tidens påkjenninger uten risiko for sprekker eller lignende. For å sikre høy kvalitet med effektiv fuktsikring benytter vi markedets beste membraner. Skal det flislegges på badet eller andre våtrom krever dette mer forarbeid enn om du for eksempel skal flislegge gulvet i gangen eller backsplashen over kjøkkenbenken.

På badet stilles det høyere krav til fuktisolering og tetting av flisene, fordi de blir utsatt for mye mer fukt og vann enn andre rom i huset. En flislegger fra oss hjelper deg med både riving, avretting, fuktisolering og legging av flisene. Når du bruker håndverkere fra Fargerike Christensen kan du være sikker på at jobben blir utført skikkelig!

Materialer av kvalitet

Valget av riktige materialer er avgjørende for å oppnå et resultat som holder seg fint i mange tiår. Vi hjelper deg også med å finne de beste flisene til ditt prosjekt. Velg blant kvalitetsfliser for å finne designet og størrelsen du vil ha på dine fliser. Kanskje vil du ha en type på gulvet og en annen på veggene eller i våtsonen?

Ønsker du å legge varmekabler under flisene, kobler vi inn en av våre lokale samarbeidspartnere innen elektro. Du trenger kun å forholde deg til én prosjektleder, som gir trygghet gjennom hele prosessen. La oss sammen skape et varig og vakkert resultat.

Flislegger