Snekkerarbeid

Snekkertjenester i Arendal og omegn

Våre dyktige tømrere utfører en rekke snekkertjenester, og er spesialisert på innvendig rehabiliteringsarbeid. Det er stor forskjell på faglært og ufaglært arbeidskraft til oppussing og vedlikehold. Det handler ikke bare om det du ser, men like mye om det du ikke ser, som grunnarbeid, materialvalg, håndverket og ikke minst håndverkeren.

Fargerike Christensen tar hånd om alt fra mindre oppgraderinger til omfattende renoveringer, og leverer skreddersydde løsninger med fokus på nøyaktighet og kvalitet.

Snekkerarbeid
Snekkerarbeid

Snekkerarbeid vi utfører

Under har vil listet opp noen utvalgte snekkertjenester vi kan hjelpe deg med.
Ta gjerne kontakt om du har noe annet spennende til oss.

● Montere og skifte vinduer og dører
● Legge parkett
● Flytte og montere vegger
● Legge ulike tregulv
● Utbedring av råteskader
● Montere lister
● Bytte vannbrett og karmer rundt vindu
● Skifte ut kledning før maling

Oppussing, rehabilitering og utbygging

Fargerike Christensen har dyktige snekkere som utfører oppdrag på Sørlandet. Vi påtar oss oppdrag i de fleste størrelser. Med Håndverksgruppen (HG) i ryggen kan vi utføre det meste av snekkerarbeid. HG består av Nordens beste og mest solide bedrifter innen maling, gulv, mur og flis. Er det fagfelt vi ikke jobber med selv bruker vi samarbeidspartnere, gjerne lokale selskaper.

Du trenger kun å forholde deg til én kontaktperson hos oss gjennom hele prosessen. Vi tar ansvar for at snekkerarbeidet går sin gang, slik at tidsplanen overholdes og at du får et flott resultat. Vi sørger for at prosjektet kommer i mål.

Snekkerarbeid
Snekkerarbeid

Langsiktig trygghet

I vårt arbeid har vi fokus på å skape løsninger som er langsiktige, hvor alle tiltak henger sammen. Når du benytter fagfolk til oppussing, får du dokumentert arbeidet som er gjort.

Det kan ha mye å si dersom du skulle kommet i en situasjon hvor du trenger å benytte deg av forsikring. Det samme gjelder dersom du skal selge boligen din, har du ikke dokumentasjon på hva som er gjort, kan du få lavere takst på boligen.