Vi startet på 60-tallet en teppebutikk på toppen av Vesterveien i Arendal.

Her både solgte vi, og la teppegulv for våre kunder. Sortimentet utvidet seg raskt til blant både møbelstoffer, belegg, tapet og maling. Det har alltid vært viktig for oss med kontinuerlig forbedring av våre produkter og tjenester, og hva vi kan tilby våre kunder. Vårt varesortiment ble utvidet i butikken i Arendal, men hadde et stort byks når vi flyttet til våre nye lokaler på Stoa i 1985, hvor vi også kunne tilby våre kunder produkter og tjenester innenfor maling, gulv, fliser og håndverkertjenester.

Fargerike Christensen er et solid drevet selskap som siden oppstart har hatt en sunn og fornuftig drift og stabil utvikling. Dette har ført til at vi nå er blitt distriktets største og ledende interiørforretning med egen håndverksavdeling med malere, gulvlegger, flislegger og tømrere. Vi har mer enn 40 dyktige ansatte som står klare for å hjelpe deg med ditt neste oppussingsprosjekt.

TBB_4561

Spisskompetanse på totalrenovering av bad

Våre ansatte har et bredt spekter av kompetanse innen overflatebehandling. Vi har både malermester og byggtapetsermester blant våre ansatte. Vår håndverksavdeling har spisskompetanse på totalrenovering av bad. Våre erfarne prosjektledere styrer prosjektet fra a-å, og påser at ditt bad blir som du drømmer om, til avtalt tid og pris. Vi vil ha dialog med alle parter som er involverte i prosjektet og vil lage en god plan for gjennomføring.

Butikken som for over 50 år siden startet som et lite teppeutsalg, er nå blitt et av landets største butikker i vår bransje med over 2800 kvadratmeter med butikk og lager. Vårt store lager gjør at vi har det meste du trenger lagerført slik at du raskt kommer i gang. Våre kompetente ansatte i butikken hjelper til med fargevalg, og har et stort utvalg av maling, malingstilbehør. tapet, gulvbelegg, tepper, laminat, parkett og gardiner.

Fokus på bærekraftig utvikling

Vi er tilknyttet Fargerike hvor vi sammen setter kvalitet og seriøsitet svært høyt. Fargeriket Christensen jobber målrettet med fagopplæring og har satt oss som mål å være blant de fremste representantene innen bærekraftig utvikling innen byggebransjen. Som en av Arendals eldste håndverksbedrifter har vi i over 50 år representert trygghet både for våre kunder og ikke minst for våre ansatte. Vi jobber målrettet med å utvikle selskapet for morgendagens krav.

Vi har som mål via sterk fagkompetanse å bygge tillit og trygghet for et godt sluttresultat med basis i tilfredse kunder. Vi er også tilsluttet Håndverksgruppen som er et kunde- og serviceorientert konsern bestående av solide og profesjonelle håndverksbedrifter lokalisert over hele Norge. Her deler medlemmene erfaringer som kommer våre kunder til gode.

Bilde 10

Hvorfor velge oss:

  • Stort utvalg av produkter og tjenester
  • Skikkelig arbeid til avtalt tid
  • Effektivt og solid fagmessig håndverk
  • Godt renommé
  • Lang erfaring
  • Hyggelige og flinke ansatte
  • Solid bedrift
  • Gode samarbeidspartnere
utforer-1000x570