Bad

Drømmer du om nytt bad?

Fargerike Christensen er en våtromsgodkjent bedrift som betyr at du kan være trygg på at badet ditt er av høy kvalitet. Når du skal få deg nytt bad eller pusse opp er det viktigste du kan gjøre å velge en våtromsgodkjent håndverker. Fargerike Christensen har en rekke dyktige håndverkere.

Besøk butikken i Åsbieveien for inspirasjon og personlig veiledning til ditt nye bad eller oppussingsprosjekt. Enten du ser etter moderne design, innovative løsninger eller klassisk eleganse, vil vårt dedikerte team hjelpe deg med både produktvalg og utførelse slik at du får det badet du drømmer om.

Bad
Bad

Våtromsplater til bad og vaskerom

Mange foretrekker våtromsplater på veggene i bad- og vaskerom. Dette alternativet gir solid beskyttelse mot fuktighet og gjør renholdet enkelt. Platene leveres i mange ulike design, og rett montering gir en vanntett og våtromsgodkjent løsning. Med et bredt spekter av designmuligheter finner du alltid en våtromsplate som passer din interiørstil og som gir rommet et rent uttrykk. Den vanntette egenskapen gjør at disse platene harmoniserer perfekt med våtromsbelegg eller keramiske fliser på gulvet.

Utforsk vårt utvalg av våtromsplater for å oppnå en sikker, funksjonell og visuelt tiltalende løsning for badet eller vaskerommet ditt. Ta kontakt med oss for ekspertveiledning og utforsk mulighetene for å forvandle ditt rom med våre profesjonelle løsninger.

Flis

Fliser er en favoritt på norske bad, og med god grunn. Det er et pålitelig valg som garanterer varighet i flere tiår. Enten du foretrekker ensfargede, blanke, matte, glaserte, natursteinsfliser eller fliser med mønstre eller strukturer, har vi et stort utvalg. Store baderomsfliser er en populær løsning for å gi inntrykk av et større rom. Denne strategien gir ikke bare en estetisk fordel, men skaper også en følelse av luksus og åpenhet.

Besøk butikken for en grundig gjennomgang av flisealternativene. Vårt dedikerte team av håndverkere kan legge flis på både gulv og vegger for å skape et tidløst og elegant rom.

Bad

Vinylbelegg til våtrom

Fargerike Christensen tilbyr et bredt utvalg slitesterke vinylbelegg til våtrom. Vinylbeleggene kommer i en rekke ulike farger og mønstre. Badet er et viktig rom, og vi stiller stadig høyere krav til det. Det skal være vakkert, holdbart, praktisk, men viktigst av alt; 100% vanntett. Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjon Aquarelle. Aquarelle-kolleksjonen oppfyller alle tekniske krav som stilles til våtrom. Kolleksjonen har imponerende design, med alt fra marmor-hexagonfliser, til skandinavisk tre-look.

Kom innom butikken og sjekk ut vårt store utvalg vinylbelegg. Gulv på våtrom bør alltid legges av fagfolk. Vi er våtromsgodkjent og våre gulvleggere legger gjerne nytt vinylbelegg for deg.

Bad

Membran

Hverken du eller dine gjester vil noen gang legge merke til den, men likevel er våtromsmembranen noe av det mest avgjørende du kan investere i for gulvet/veggene på våtrom i hjemmet ditt. Våtromsmembranen er som et usynlig skjold, en gummihud som påføres på bad eller andre våtrom. Selv om flisene og fugene kan virke robuste og solide, er de ikke vanntette alene. Fuger kan sprekke, og hvis vann får stå på dem vil det gradvis trenge gjennom og infiltrere materialene under. Uansett om det er betong eller tre vil fuktighet over tid forårsake skade, derfor vil et renovert bad uten riktig våtromssikring unngåelig ende opp med problemer, og du kan ende opp med en betydelig regning.

Fargeriket Christensen sine fagfolk sørger alltid for å benytte de beste produktene, slik at våtrom alltid blir ferdigstilt ihht. Gjeldene lovverk.