Laminat

Slitesterkt og stilig

Fargerike Christensen har et stort utvalg laminatgulv. Laminat er kjent for å være holdbart, slitesterkt og stilig. Laminatgulv har de siste årene fått et mye mer naturtro utseende og mange sliter nå med å skille det fra parkett.

Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes.  

Laminat
Laminat

Er det parkett eller laminat?

Laminatgulv har gjennomgått betydelig utvikling og har nå, over tid, oppnådd anerkjennelse og kvalitet som utfordrer selv den mer etablerte parketten. Laminatgulv representerer en mer økonomisk investering uten å gå på kompromiss med holdbarheten. På grunn av det slitesterke materialet, har laminat liten sannsynlighet for å få flekker fra vann eller fett. Flekker og fukt trenger ikke inn i gulvet, slik det kan gjøre med parkett.

Den viktigste forskjellen mellom laminat og parkett er materialet og konstruksjonen. Laminatgulv er bygget opp med flere lag som presses sammen. Det øverste laget er slitesterkt, og har et utseende som gir gulvet sitt unike mønster og farge. Nederste lag består av en fuktighetsbeskyttet film som bevarer stabiliteten i gulvet.

Selv om laminatgulv kan oppleves som kaldere og hardere enn parkett, er det enkelt å avhjelpe ved å installere gulvvarme under. Laminatgulv er særdeles godt egnet for denne løsningen, og det gir ikke bare en behagelig temperatur, men også en jevn varmefordeling i hele rommet.  

Enkelt å legge med klikksystem

Hos Fargerike Christensen kan du velge mellom et stort utvalg mønster og farger. Superior Advanced Trend Oak White er et elegant og solid gulv. Gulvet løfter interiøret med et autentisk utseende og en uttrykksfull stil. Siden laminat er motstandsdyktig mot skader og riper, kan det holde seg vakkert over lang tid.

Du kan enkelt legge laminat selv med klikksystemet. Ved bruk av riktig gulvunderlag oppnår du et varmere og mer komfortabelt gulv å gå på. Med vårt store utvalg av laminatgulv kan du velge et gulv som forener stil, praktisk funksjonalitet og langvarig skjønnhet. Les tipsene på Fargerike sin nettside hvis du skal legge laminat selv.

Laminat