Klikkvinyl

Vinylgulv med klikksystem

Hos Fargerike Christensen finner du et stort utvalg klikkvinyl. Klikkvinyl er kjent for sin høye slitestyrke, og egner seg godt i rom med stor trafikk.

Gulvet tåler fuktighet og er derfor perfekt i gangen, hvor støvler og dryppende jakker parkeres. Les mer om fordelene med klikkvinyl her på siden.

Klikkvinyl
Klikkvinyl

Klikkvinyl - robust og behagelig

Klikkvinyl har raskt blitt en foretrukket gulvtype for mange, og med gode grunner. Denne innovative gulvtypen har smeltet sammen det beste fra to verdener og tilbyr en imponerende kombinasjon av funksjonalitet og estetikk.

Klikkvinyl er ikke bare svært robust, men det gir også en varm følelse under føttene og behagelig lyddemping. Vinylens natur gjør den ekstremt motstandsdyktig mot vann og fuktighet, ettersom det har plast i bunnen. Dette gjør klikkvinyl til et ideelt valg for områder som gangen, kjøkkenet eller barnas rom, hvor gulvet kan utsettes for daglig slitasje og fuktighet.

Rask og ukomplisert leggeprosess

En stor fordel med klikkvinyl er enkelheten i leggeprosessen. Klikksystemet gjør det rask og ukomplisert å legge, og det er spesielt egnet for de som foretrekker en mer håndterbar tilnærming sammenlignet med tradisjonell vinyl på rull.

Denne praktiske egenskapen gjør det også mulig å legge klikkvinyl direkte på toppen av eksisterende gulv, noe som gir en kostnadseffektiv oppgradering. Dersom du ønsker å sikre deg et profesjonelt resultat, overlat jobben til våre dyktige håndverkere.

Klikkvinyl
Håndverkstjenester

Slitesterkt gulv med klikkvinyl

Essential-serien av klikkvinyl er et utmerket valg når du vektlegger komfort, fuktmotstand, slitestyrke og lydisolasjon. Med et autentisk design og en holdbar finish, beholder dette gulvet sin skjønnhet over lang tid. Serien kommer i fem ulike design.

Et annet godt alternativ er Elemental XXL.  Det særegne med dette gulvet er de lange bordene som forsterker den naturtro estetikken og fremhever den genuine følelsen. Kom innom butikken vår og se vårt store utvalg klikkvinyl.