Gulv

Eksperter på gulv

Fargerike Christensen er stedet for deg som ser etter et nytt gulv. Her kan du velge mellom ulike type design og farger av parkett, klikkvinyl, laminat, tepper, gulvbelegg, vinylbelegg og fliser. Vi er eksperter på gulv, og hjelper deg med å finne den beste løsning for ditt hjem. Enten du trenger tips om gulvtype, gulvlegging, rett utstyr eller profesjonell støtte, er vi her for å sikre realisering av ditt prosjekt. Kom innom vår butikk i Arendal for en hyggelig prat om ditt gulvprosjekt.

Våre dyktige gulvleggere kan også komme på befaring, hvor de vil gi deg en grundig gjennomgang og et konkret pristilbud for arbeidet som du ønsker å utføre. Vi kan hjelpe deg med alt fra inspirasjon til installasjon. La din gulvdrøm bli en realitet!

Klikk på gulvtypen du vil lese mer om.

Gulv

Velg riktig gulv

Hvilket gulv som er det riktige for deg kan være vanskelig å vite. Valg av riktig gulv kan endre hele interiøret, utseende og stemningen i ditt rom. Parkett, laminat og klikkvinyl kan se svært likt ut. Det kan iblant være vanskelig å skille dem med det blotte øye. De ulike gulvtypene har ulike egenskaper, fordeler og ulemper som det er greit å være bevisst på før man velger. Valg av gulv handler for de fleste om utseende, men det er også viktig å tenke på hvor gulvet skal ligge og hva gulvet er laget av. Målet er at gulvet skal tåle bruken og holde seg fint i mange år fremover. I stue og soverom legges det mye parkett. I rom som entré og kjøkken velges det ofte vinylklikk eller laminat som er ekstra slitesterkt. I våtrom og ytterganger er gjerne vinylbelegg eller keramiske flis mest aktuelt.

Kom innom butikken for råd og veiledning.

Gulv

Vi legger gulvet for deg

Fargerike Christensen har dyktige gulvleggere som kan legge alle typer gulv du finner i vår butikk. Våre håndverkere legger vegg-til-vegg-tepper, gulvbelegg, parkett, laminat og klikkvinyl der du måtte ønske, også i trapper.

Vi anbefaler å bruke håndverker, da det å legge gulv kan være en tidkrevende og vanskelig for dem som ikke har gjort det før. Da er du også sikret at forarbeidet blir gjort riktig. Flislegging eller montering av vinylbelegg i våtrom bør alltid overlates til fagfolk.

Vi har det du trenger til gulvlegging

Legge gulvet selv?

Vi har alt det du trenger av utstyr i vår fargehandel. Uansett hvilken gulvtype du velger, så er riktig utstyr og forarbeid viktig for å oppnå best mulig resultat. Våre erfarne ansatte står alltid klare til å gi deg veiledning og råd til å velge riktig utstyr etter dine behov.

På nettsiden til Fargerike kan du se videoer og lese artikler med tips som du bør ta en titt på før du går i gang med gulvleggingen selv

Gulv