Totalrenovering av bad

Skal du pusse opp badet?

Badet er kanskje det mest krevende og tekniske rommet i en bolig. Her skal rørleggerarbeid kombineres med elektriker og snekkerarbeid. Fargerike Christensen har kvalifiserte fagfolk som jobber med dette. Vårt team inkluderer erfarne tømrere, dyktige flisleggere, presise malere, og vi kobler inn samarbeidspartnere innen rørlegging og elektro. Samarbeidet sikrer kvalitet i alle ledd som er en forutsetning for et fint og varig resultat. Vi passer på at alt som skal tenkes på blir tenkt på, slik at det ferdige badet fungerer slik det skal på både kort sikt og lang sikt. Ta kontakt, og få et bad skreddersydd etter dine ønsker og behov.

Totalrenovering av bad
Totalrenovering av bad

Vakkert og funksjonelt baderom

Du trenger kun å forholde deg til én dedikert prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen. Dette gir deg trygghet på at vi har ansvar for at oppussingsprosessen går sin gang, slik at tidsplanen overholdes og du får et flott og nytt bad. Ved å utelukkende benytte materialer av høy kvalitet, kan du være trygg på at ditt bad vil oppnå både et estetisk tiltalende utseende, i tillegg til å beholde sin funksjonalitet og attraktivitet over tid.

Vårt fokus på materialer av høy kvalitet er en investering i baderommet ditt, og vi er dedikerte til å levere holdbare løsninger som tåler tidens påkjenninger. Uansett omfang av renoveringen har vi folkene som kan ta jobben for deg. Få en av Fargerike Christensen sine erfarne prosjektledere på befaring. Vi ordner alt!

Dokumentasjon fra fagfolk

Det eksisterer betydelig nivåforskjell mellom bruk av faglært og ufaglært arbeidskraft i forbindelse med oppussing og vedlikehold. Dette aspektet omfatter ikke kun det som er synlig. Vårt arbeid utføres på en fagmessig og sikker måte med produkter av høy kvalitet. På våtrom og bad er det spesielt viktig å følge alle krav og forskrifter da disse rommene er utsatt for mye fuktighet og vannsøl. Badet er ofte husets dyreste rom å pusse opp, og derfor er det ekstra viktig å få den dokumentasjonen du trenger på at alt av håndverker- og rørleggerarbeid er utført av fagfolk. Dersom du skal selge boligen og ikke har dokumentasjon, risikerer du en lavere takst på boligen din.

Skulle du få en vannlekkasje eller annen skade og du ikke kan dokumentere at dette er gjort av fagfolk, er det ikke sikkert forsikringen dekker skaden. Overlat derfor oppussing av jobb til fagfolk.

Totalrenovering av bad