Maling

Har du lyst å friske opp eller endre på fargene hjemme? Ulike flater og materialer trenger forskjellig behandling. Vår årelange erfaring kommer deg som kunde til gode. Hos oss får du veiledning og tips for å forenkle prosessen mot gode resultater. Har du ikke tid eller lyst å male selv tar vi gjerne malejobben for deg. Våre erfarne malere leverer høy kvalitet. Besøk vår fargehandel eller ta kontakt under for å finne ut hva vi kan hjelpe deg med.

Bilde 8

Utvendig maling

Å velge riktig maling er halve jobben for å bevare ditt hjem. Vi kjenner klimaet på Sørlandet og vet hvilke egenskaper malingen må ha for å holde lengst mulig. Vi hjelper deg på veien for å finne riktig maling der både farge og kvalitet blir ivaretatt.

Innvendig maling

Fargerike Christensen hjelper deg å skape det rommet du drømmer om. Med tusenvis av farger finner vi i sammen kombinasjoner som passer best hos deg. Våre dyktige malere hjelper deg å finne malingen som er tilpasset underlaget der du skal male. For best resultat må ikke forarbeidet nedprioriteres.

Gulv

Parkett, laminat og vinylklikk kan se svært likt ut. Det kan iblant være vanskelig å skille dem med det blotte øye. Vi hjelper deg gjerne med å finne hvilke typer gulv som måtte passe til ditt behov. I stue og soverom legges det mye parkett. I rom som entrè og kjøkken velges det ofte vinylklikk eller laminat som er ekstra slitesterkt. I våtrom og ytterganger anbefaler vi vinyl eller keramiske flis.

FargehandelGulv

Parkett

Tenk deg å gå barbeint på et lunt og varmt tregulv. Parkett er laget av ekte treverk som oser av kvalitet og gir rommet en naturlig følelse. De fleste parkettgulv er egnet for gulvvarme, med noen unntak. Vi finner riktig gulv til ditt bruk.

Laminat

Vil du ha et slitesterkt gulv som du slipper å vedlikeholde? Laminatgulv har tidligere hatt et dårlig rykte, men har i tidens løp tatt igjen, om ikke gått forbi storebroren parkett. Laminat er et rimeligere alternativ. Dersom du har små barn i huset, hund eller kanskje en utleiedel vil det være praktisk med laminat som er mer motstandsdyktig mot skader og riper. Gulvet kan oppleves kaldere og hardere enn parkett. Er du bekymret for det kan det legges gulvvarme under. Laminatgulv er svært godt egnet til å ha gulvvarme under. Velg et gulv som holder seg pent i mange år.

Klikkvinyl

Mange har fått øynene opp for klikkvinyl – av god grunn. Denne gulvtypen har tatt med seg det beste fra to verdener. Det er svært robust, oppleves varmt under føttene og gir behagelig lyddemping. Vinyl er meget motstandsdyktig mot vann og fuktighet ettersom det har plastikk i bunn. Dette er derfor et ypperlig valg til gangen, kjøkkenet eller på rommet til barna. Du kan også legge vinyl på toppen av eksisterende gulv. Klikksystemet gjør det raskt og enkelt å legge. Det er også lettere å håndtere enn vinyl på rull. Trenger du et gulv som tåler en utfordring, men ikke gir deg en utfordring når det skal legges? Velg vår klikkvinyl.

Tepper

Vi kan ikke love deg at det blir lettere å stå opp om morgenen, men med et teppegulv på soverommet får du en mykere start på dagen. Et rom kan bli koseligere med et vegg-til-vegg-teppe. Det kan gi bedre akustikk i rommet ettersom det demper støy og ekko. Teppegulv binder støv slik at det ikke henger i luften og pustes inn. Rengjøringen gjør du enkelt med støvsugeren. Dagens teppegulv har høy kvalitet og er blitt mer motstandsdyktige mot søl. Har du fått en flekk kan dette tørkes bort. Legg teppegulv selv eller la oss gjøre jobben for deg.

Gulvbelegg / Vinylbelegg

Mulighetene er mange når du skal velge gulvbelegg. Hos oss finner du et stort spekter av farger og mønster. Ønsker du et moderne uttrykk eller et klassisk preg på rommet? Vi hjelper deg å finne det perfekte gulvbelegget. Dette gulvet føles mykt og behagelig å gå på, og det har svært slitesterke egenskaper. Det er også enkelt å vedlikeholde.

Vi har også gulvbelegg som er 100% vanntette og som er beregnet for våtrom. Det er viktig å benytte fagfolk til å legge gulv i våtrom for at det skal holde tett. Det er også enkelt å vedlikeholde. Kom innom oss for å bli inspirert til ditt gulvbytte.

Vegg

Jevnt underlag er alfa og omega når du skal male eller tapetsere. Det kan være nødvendig med sparkling, pussing og noen ganger også grunning for ønskelig resultat. Gjør jobben enklere og raskere med våre veggfornyere. Vi hjelper deg i gang med gode tips og finner utstyret du trenger.

Overmalbare produkter

For å få det beste resultatet er det viktig å velge det riktige produktet. Ved å sparkle veggen og deretter påføre fibertapet får du et slett og feilfritt resultat. Vil du slippe å sparkle og grunne? Med våre veggfornyere får du en jevn vegg før maling eller tapetsering.

Tapet

Skap et stilfullt uttrykk med tapet på én eller flere vegger. Hos oss får du tapet i en rekke ulike farger, mønster og strukturer. Det finnes ulike typer tapeter med forskjellige bruksområder. Fargerike Christensen sine dyktige medarbeidere hjelper deg å finne riktig tapet, til riktig bruk. Hos oss finner du også alt utstyret du trenger for å utføre tapetseringen selv.

Bad

Drømmer du om nytt bad? Fargerike Christensen er en våtromsgodkjent bedrift som betyr at du kan være trygg på at badet ditt er av høy kvalitet. Dersom du ønsker å gjøre deler av jobben selv gir vi deg råd om produkter og fremgangsmåter. Kom innom oss i Åsbieveien for inspirasjon og råd til ditt nye bad.

Bilde 3

Våtromsplater

Mange foretrekker våtromsplater på veggene i bad- og vaskerom. Dette beskytter godt mot fukt og gjør renholdet enkelt. Platene leveres i mange ulike design, og rett montert gir det en vanntett og våtromsgodkjent løsning. Kan kombineres både med våtromsbelegg eller keramiske flis på gulv.

Flis

Fliser er en favoritt på norske bad. Det er et trygt valg som du kan være sikker på at holder seg i flere tiår. Fargen og størrelsen på flisene kan påvirke romfølelsen. Ensfarget, blanke, matte, glaserte, fliser av naturstein, fliser med mønster eller struktur? Utvalget er stort. Vi veileder deg gjennom planleggingen. Store baderomsfliser kan gi følelsen av et større rom.

Membran

Membran er en fuktsperre som skal gjøre våtrommet vanntett og brukes både på gulv og vegger før flismontering. Det finnes to ulike system for tetting. Det ene er flytende, også kalt smøremembran, som påføres med rull og pensel. Det er viktig at det brukes riktig mengde og at arbeidet med membranen blir utført på riktig måte. Det andre alternativet er membran på rull. TarkoDry membran på rull er vår klare anbefaling og det eneste vi selv bruker. La oss ta jobben for deg så er du sikker på at fagfolk med den riktige kompetansen og verktøyet sikrer ditt våtrom mot fukt.

Solskjerming

Hos oss finner du solskjerming til både innen- og utendørs bruk. Du møter fagfolk som står klare til å finne gode løsninger til din bolig. Vi kan skreddersy alle varianter så de blir tilpasset dine vinduer. Vi har et bredt utvalg design fra det klassiske til det helt moderne. Våre leverandører leverer produkter av høy kvalitet og med funksjonelle løsninger. Vi utfører montering også dersom du ønsker det. Fargerike Christensen er et soleklart valg når du trenger solskjerming.

Bilde 6

Solskjerming inne

Solskjerming har aldri sett bedre ut. Du har mange valgmuligheter når det kommer til mønster, farger og hvor mye lys du vil slippe inn. På soverom og i TV-kroken kan det være praktisk med mørkleggende gardiner. Selv om solen flytter seg, trenger ikke du å gjøre det. Solskjermingen styrer du enkelt med fjernkontroll, mobil eller nettbrett. Hos Fargerike Christensen får du råd fra dyktige fagfolk som skreddersyr løsninger for deg.

De ulike alternativene Fargerike tilbyr:

  • Plissègardin
  • Silhouette gardin
  • Duette gardin
  • Twist gardin
  • Rullegardin
  • Persienner
  • Lamellgardin
  • Liftgardin

Solskjerming ute

Klassiske markiser over vindu eller uteområde går ikke av moten. Noen solskjerminger har en nedsenket front foran som gir enda mer skjerming fra solen. Solskjermingen kan styres med fjernkontroll, app, bryter eller sveiv. Solskjerming kan også forlenge levetiden på møbler da det hindrer bleking både for utvendige og innvendige møbler. Det er praktisk å kunne være værgud over egen terrasse. Vi hjelper den å finne riktig fasong og farge som passer til din bolig. Ta kontakt eller kom innom oss i Åsbieveien.

mal proff

Jobber du innen maler- og byggetapetsererfaget? Mal Proff har over 10.000 bedriftskunder og er med det Norges ledende leverandør av overflateprodukter på proffmarkedet. Fargerike Christensen er et av utsalgsstedene. Kom innom oss for å få tak i det du trenger.

Konseptene Mal Proff Partner, Mal Proff Coatings og Mesterfarge er en del av Mal Proff.

Våre merker