Parkett

Stort utvalg parkett

Hos Fargerike Christensen finner du et stort utvalg av parkett. Parkett er laget av ekte treverk som oser av kvalitet og gir rommet en naturlig følelse. Det vanligste treslaget som brukes i Norge på parkett er eik. Parkett er rent tre som er lunt og godt å gå på.

Kom innom butikken for å se på vårt store utvalg parkett med 1-stav, 3-stav, ruter og fiskeben. Vi hjelper deg og sørger for at du får med deg viktig og nødvendig utstyr dersom du skal gjøre jobben selv.

Fargerike Christensen har også gulvleggere som kan legge nytt parkettgulv hjemme hos deg.

Parkett
Parkett

1-stavs parkett

Vårt store utvalg parkett sikrer at du finner ditt perfekte gulv. Bestselgeren Storhaug er en vakker enstavsparkett i eik. Det tradisjonelle og det moderne møtes i Storhaug, og er skreddersydd for norske hus og hytter. Dette parkettgulvet har en matt lakkert finish med en slitesterk overflate som tåler høy bruk. Parkettgulvet Liåsen som er designet av Fargerike, er laget ut fra hva kundene ønsker seg. Denne enstavsparketten tilfører rommet en naturlig livlighet og karakter med sin vakre utforming. Det ideelle gulvet dersom du har en moderne og skandinavisk stil. Parkettgulvet Saga Natural har en av markedets beste overflatebehandlinger og gir et vakkert gulv med lang levetid. Dette parkettgulvet er skreddersydd for det nordiske klimaet og har en tidløs estetikk med en matt oljet finish. Lauvås er parkettgulvet for deg som ønsker harmoniske farge variasjoner, med et minimalistisk design. Overflaten er matt-lakkert, og er perfekt om du ønsker et rolig utseende på interiøret.

Kom innom butikken for å se de ulike modellene.

Eksklusivt og herskapelig

Parkettgulv med mønster som ruter er virkelig tilbake i de norske hjem. Ruter i parkett gir et eksklusivt uttrykk. Kolleksjonen Grace er ansvarlig produsert, Svanemerket, og sertifisert i henhold til PEFC. Et svært bærekraftig alternativ. Mange drømmer om det klassiske fiskebeinsmønstret gulvet. Med fiskebensparkett i klikksystemet er dette oppnåelig.

Vi i Fargerike Christensen ser en økt etterspørsel etter fiskebensparkett, derfor har vi flere varianter med forskjellige fargedesign med fiskebensparkett. Fiskebensparketten Saga Herringbone gir interiøret et herskapelig og unikt uttrykk. Kom innom butikken vår og se vårt store utvalg mønstret parkettgulv.

Parkett
Parkett

Velegnet for gulvvarme

Parkettgulv har en unik evne til å tilføre varme og karakter til ethvert rom. De fleste parkettgulv er velegnet for gulvvarme, med noen unntak.

Våre eksperter innen gulv hjelper deg med å finne riktig parkett som både imøtekommer dine preferanser og er kompatibel med gulvvarmesystemet ditt.

Kom innom butikken vår, så hjelper vi deg med å finne det perfekte parkettgulvet for deg.