Gjennom langsiktig og målrettet arbeid er vi det største malerfirmaet i Arendal.

Vi i Fargerike Christensen tar på oss maleroppdrag over hele Sørlandet.
Når man skal male er det viktig å forstå hvordan fargene henger sammen. Du må også forstå hvordan underlagene og materialene påvirker hverandre. Alle underlag krever ulik behandling. Våre fagfolk hjelper deg med å finne produktene som passer best for deg og ditt behov. Våre malere hjelper deg selvfølgelig også med malerjobben slik at du får ønsket resultat!

Bilde 9

Innvendig maling

Når det kommer til innvendig malerarbeid, er det svært viktig med et godt forarbeid. Godt arbeid i forkant av selve malingsjobben gjør at sluttresultatet blir slik man ønsker. Etter forarbeidet må man velge riktig maling som er tilpasset underlaget og rommets funksjon. Våre dyktige fagfolk har lang erfaring med ulike problemstillinger og behov. Vi bistår deg med alt fra rådgiving, produkter og selve malerjobben!

Utvendig maling

Før man utfører en utvendig malerjobb, er det svært viktig å være bevisst på eksterne faktorer. Et hardt klima, økende forurensning og høye krav til kvalitet og miljø gjør det spesielt viktig å planlegge godt. Her er det viktig å ha god kunnskap om materialer og riktig bruk av produkter. Som ved innvending maling er forarbeid veldig viktig. Fokus på vask og forarbeid på overflater som skal males, spiller en viktig rolle for at du skal få det resultatet du ønsker. 

Skal du pusse opp badet?

Få en av Fargerike Christensen sine erfarne prosjektledere på befaring. Som eksperter på totalrenovering av bad, vil vi hjelpe deg med å finne rett løsning. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet slik at du er sikker på at ditt bad holder seg i lang tid fremover. Uansett omfang av renoveringen har vi folkene som kan ta jobben for deg. Vi har tett oppfølging med alle parter for å påse at du får badet du drømmer om. Du trenger kun å forholde deg til én prosjektleder. Dette gir deg en trygghet på at vi har ansvar for at oppussingsprosessen går sin gang, slik at du raskere får et nytt og flott bad. Fargerike Christensen stiller med egne tømrere, flisleggere, malere og har dyktige samarbeidspartnere innenfor rørlegging og elektro. Vi ordner alt!

Flislegging

Våre dyktige flisleggere utfører i løpet av året mange flisleggingsoppdrag for våre kunder. Vi leverer høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid. Forarbeid er halve jobben for å få et bra resultat. Vårt grundige forarbeid og kvaliteten i grunnarbeidet gjør at sluttprosjektet blir bra, og at flisene holder seg i lang tid uten fare for sprekker og lignende. Vi bruker den beste membranen på markedet. Dette gjør at du får et nytt bad med god kvalitet og god fuktsikring.

Det er viktig å velge riktige materialer for å sikre at du får det resultatet du ønsker. Vi hjelper deg med å velge riktig material fra vårt sortiment i butikken vår på Stoa.

Gulvlegging

Våre dyktige gulvleggere har lang erfaring og har i flere tiår lagt gulv for både privatpersoner og bedrifter på hele Sørlandet.

Vi legger det meste av gulv og bistår deg gjerne med å finne riktig gulv for ditt behov i butikken vår på Stoa.

Forarbeidet ved legging av gulv er ekstremt viktig for å sikre et godt sluttresultat. Dette er ofte vanskeligere enn man tror, men dette er vi eksperter på. Gjennom grundig forarbeid i hele prosjektet vil vi sikre at du blir fornøyd med ditt nye gulv.

Mange er usikre på om gulvflaten må avrettes før nytt gulv legges. Våre dyktige gulvleggere tar alltid en grundig gjennomgang av gulvet før nytt gulv legges.

Et utvalg av hvilke typer gulv vi kan hjelpe deg med:

 • Parkettgulv
 • Laminatgulv
 • Tepper
 • Gulvbelegg
 • Epoxygulv

Snekkerarbeid

Våre dyktige tømrere utfører snekkeroppdrag for våre kunder over hele Sørlandet, og er spesialisert på innvendig rehabiliteringsarbeid.

Våre snekkere spiller en sentral rolle når vi utfører totalrehabilitering av bad. Når våre kunder skal pusse opp badet, ønsker man gjerne å endre på planløsningen. Da må man ofte endre på vegger, vinduer og dører. Sammen med prosjektleder finner våre snekkere rett løsning for deg og utfører arbeidet slik at du som kunde oppnår din drøm.

Snekkerarbeid som vi utfører:

 • Montere og skifte vinduer og dører
 • Legge parkett
 • Flytte og montere vegger
 • Legge ulike tregulv
 • Utbedring av råteskader
 • Montere lister

Forsikringsskade

Som medlem av Håndverksgruppen (HG) utfører vi et økende antall arbeid på skader hvert år. Med våre landsdekkende avtaler med de fleste saneringsselskapene, sørger vi for god oppbygging og tilbakestillelse av skadesaker for forsikringsselskapene Gjensidige, IF, Tryg, Sparebanken1, DNB, Frende og Eika. HG har tatt eierskap i de behov og forventninger som forsikringsmarkedet etterspør, og vi vil sammen med alle involverte parter bidra til en god kundeopplevelse.

Effektiv

Det er aldri kjekt å oppleve å få en skadesak i sin egen bolig. Våre ansatte jobber hver dag med et mål om at utbedringsarbeidet vi utfører skal oppleves så raskt og effektivt som mulig.

Vårt område

Vårt område innen forsikring er hele Sørlandet. Vi bidrar med å gi de skadelidte godt håndverk og god service i en sårbar situasjon.