Håndverks­tjenester

Erfaring, kunnskap og trygghet

Få jobben gjort av fagfolk! Fargerike Christensen har håndverkere som påtar seg det meste innen håndverkstjenester som maleoppdrag, tapetsering, gulvlegging, montering av solskjerming og renovering av bad og våtrom. Vi påtar oss oppdrag både fra næringskunder og privatpersoner innen rehabilitering og nybygg. Oppussing trenger ikke være et tidkrevende og slitsomt prosjekt. Uansett omfang av renoveringen har vi folkene som kan ta jobben for deg. Overlat jobben til våre dyktige ansatte for å få et fint resultat. Klikk på tjenestene under som du vil lese mer om. Vi ordner alt!

Håndverkstjenester
Håndverkstjenester

Håndverksgruppen

Skal du pusse opp? Fargerike Christensen har kvalifiserte fagfolk som sikrer at jobben blir gjort med høy kvalitet. Vårt team inkluderer erfarne tømrere, dyktige flisleggere og presise malere. Fargerike Christensen er en del av Håndverksgruppen (HG) som består av Nordens beste og mest solide bedrifter innen maling, gulv, mur og flis. Som en del av HG kan Fargerike Christensen kontakte samarbeidspartnere innen elektro og rørlegging internt. Samarbeidet sikrer kvalitet i alle ledd som er en forutsetning for et fint og varig resultat. Du trenger kun å forholde deg til én dedikert prosjektleder som vil være din kontaktperson gjennom hele prosessen. Dette gir deg trygghet på at vi har ansvar for at oppussingsprosessen går sin gang, slik at tidsplanen overholdes. Vårt fokus på materialer av høy kvalitet er en investering i hjemmet ditt, og vi er dedikerte til å levere holdbare løsninger som tåler tidens påkjenninger.

Overlat oppussingen til fagfolk

Mange går og tenker på hva de vil endre i hjemmet i mange år og får det aldri gjort. Hverdagen og kjekkere ting kommer gjerne i veien. Det enkleste er kanskje å overlate jobben til oss i Fargerike Christensen, så kan vi jobbe hjemme hos deg når du er på jobb selv. Om sommeren vil du kanskje på hytta istedenfor å male huset selv om kona ikke er enig.
Alt arbeid på våtrom bør alltid gjøres av kvalifiserte håndverkere. Da kan du være trygg på at forskrifter blir fulgt, jobben blir gjort riktig og kvalitetsprodukter brukes. Du får dokumentasjon på at jobben er utført av fagfolk. Det kan ha mye å si dersom du skal selge boligen din eller hvis du får en skade og skal bruke forsikringen din. Dersom du ikke har dokumentasjon på hva som er gjort, kan du risikere å få en lavere takst på boligen eller at forsikringen din ikke dekker skaden.

Håndverkstjenester
Håndverkstjenester

Forsikringsskade

Som medlem av Håndverksgruppen (HG) utfører vi et økende antall arbeid på skader hvert år. Med våre landsdekkende avtaler med de fleste saneringsselskapene, sørger vi for god oppbygging og tilbakestillelse av skadesaker for forsikringsselskapene Gjensidige, IF, Tryg, Sparebanken1, DNB, Frende og Eika. HG har tatt eierskap i de behov og forventninger som forsikringsmarkedet etterspør, og vi vil sammen med alle involverte parter bidra til en god kundeopplevelse.

Effektiv

Det er aldri kjekt å oppleve å få en skadesak i sin egen bolig. Våre ansatte jobber hver dag med et mål om at utbedringsarbeidet vi utfører skal oppleves så raskt og effektivt som mulig.

Vårt område

Vårt område innen forsikring er hele Sørlandet. Vi bidrar med å gi de skadelidte godt håndverk og god service i en sårbar situasjon.